Smakelijk sapje.

Morning!

'S ochtends heb ik niet veel tijd. Ik slaap ook graag zo lang mogelijk. Mensen die dus een uur eerder opstaan voor ontbijt te maken, daar heb ik respect voor. Toch denk ik soms dat het wel wat simpeler kan dan boterhammekes met beleg. Dus ik maak gewoon sapjes die ik kan meenemen in de wagen.
Zo bespaar ik enorm veel tijd en maak ik me iets minder druk als ik in de file sta omdat ik een lekker sapje heb.

Vandaag kies ik voor een sapje met anti- oxidanten en een sapje dat ook wat vocht afneemt.

Wat hebben we nodig?  ( halve liter sap ongeveer)

1 jonagold appel
1 hand vol aarbeien
1 halve ananas
1 kiwi

Dit kan allemaal door de centrifuge. Je hoeft enkel de ananas en de kiwi te schillen en dan door de centrifuge te duwen. De aardbeien zorgen voor de anti-oxidanten, de ananas is vochtafdrijvend en vetverbrandend en de appel en kiwi zorgen voor vitamine c.

Heel lekker en met een halve liter sap heb je geen honger tot de middag.
En je ziet er ook nog is enorl hip uit met zo'n beker in je auto :D.


Deze hippe glazen bokalen kan je vinden bij Boon appetit in Schoten.

Voor in de auto raad ik wel plastic bekers aan en die vind je tegenwoordig overal, zelfs in de Primark.

Have fun!

Reacties

Populaire posts