Tomaat Mozzarella

Terug van Spanje! Hopelijk hebben jullie mijn receptjes een beetje gemist.
Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik nog steeds in vakantiestemming ben.
Daarom ga ik niets moeilijk maken en gewoon een makkelijk , welgekend en lekker gerechtje bloggen.
Iedereen kent dit gerechtje wel maar er zijn een paar belangrijke tips die ik ga meegeven om het nog lekkerder te maken!

Tomaat Mozzarella


Wat hebben we nodig? (2pers)

1 bol buffelmozzarella (ga hiervoor naar een echte kaaswinkel, er zit heel veel verschil in kwaliteit)
2 tomaten ( ik gebruik vleestomaten)
6 sneetjes parmaham
Basilicumolijfolie
Verse basilicum
Peper
Zout

Belangrijk is dat je een goed scherp mes hebt om de tomaat en mozzarella zo fijn mogelijk te snijden.
Dresseer dit mooi op een bord. De verse basilicum kan je makkelijk snijden door het bijeen te pakken en op te rollen in een bolletje en zo te versnijden met een scherp mes. Ik leg er ook wat parmaham bij maar je kan ook kiezen om dit weg te laten.
Werk af met een beetje basilicumolijfolie, peper en zout.
Persoonlijk vind ik de basilicumolijfolie veel lekkerder dan de traditionele balsamico azijn die ze normaal gebruiken.

Serveer dit met brood.

Heel makkelijk te maken en ook nog is heel goedkoop.


Reacties

Populaire posts