Dieet.

Ok, ik geef het toe. Ik ben op dieet. Ben ik grumpy? Ja!
Niet dat ik een walrus ben maar ik droom al lang van het perfecte lichaam en deze keer ga ik ervoor.
Ik ben op alle mogelijke manieren het dieten lekker aan het maken en elke dag spendeer ik twee uur in de fitness. Het sportgedeelte voelt enorm goed en ik ben zo trots op mezelf. Ik moet toegeven, ik krijg superveel steun en dit helpt me echt wel.

Toch voor ik vertrek naar de fitness heb ik wel echt wat energie nodig.

Niks beter dan een makkelijk sapje zonder al te veel calorieen natuurlijk.

We hebben nodig : 1 pers.

1 groene appel
1 halve komkommer
1 stuk gember
1 theelepel matchapoeder (vind je in albert heyn bij superfoods)

Doe al de groenten en fruit in de sapcentrifuge en meng de matcha er door heen.
Gember en matcha geven een energieboost en komkommer reinigt de darmen.

Volgende weken zullen jullie dus samen met mij gedwongen moeten dieten. Maar geen nood! Ik maak alles zo lekker mogelijk. Opkomend zijn dus proteinepancakes, lekkere slaatjes en pikante wokgerechtjes!

Tot binnekort!

Reacties

Populaire posts