Gegrilde perzikjes.

Zondigen... Af en toe mag het is. Maar als je zondigt, zorg dan dat het echt de moeite was ook :D.
Vandaag maak ik zo'n lekker dessert dat het elke calorie waard was. En het is zo simpel dat je geen uren in de keuken moet staan om iets lekker en origineel op de tafel te zetten.

Gegrilde perzikjes met mascarpone.

Wat hebben we nodig? (4pers.)

4 perziken
8 eetlepels amaretto
1 pot mascarpone
2 eetlepels honing
Cacaopoeder

Snijd de perziken in de helft en verwijder de pit. Doe over elke halve perzik een lepel amaretto en grill deze voor 10minuten. Ondertussen meng je de masarpone met de honing en wat cacaopoeder. Doe dit in een glaasje met de gegrilde perziken. Et voila... Het dessertje is klaar!



Ik moet nog een beetje werken aan de presentatie :D.
Maar had er zoveel zin in dat ik zo snel mogelijk er aan wou beginnen. Sorry, not sorry.

Smakelijk en geniet van de zoete zondiging!


Reacties

Populaire posts