Zalm en granaatappel.

IK HEB NIEUW SERVIES!

Ik ben dus duidelijk vrij enthousiast over mijn nieuwe bordjes, kommetjes, tasjes... Andere vrouwen gaan los over schoenen ( ik ook hoor :D ) en ik ga los over servies, potten , pannen , messen... Maar dit had ik echt nodig en ik ben dus superblij. Zaterdagavond had ik dus direct al een dinertje voor mijn vrienden in elkaar geflanst.

Mijn voorgerecht was zalm met granaatappel. Zo lekker en zo makkelijk. Ook heel fris als hapje in de zomer. En , ook en beetje een pluspunt, goed voor ons lijntje.

Wat hebben we nodig? 4 pers
200 gram zalmhaasje
1 granaatappel
1 groene appel
1 citroen
1 rode ui
peper
zout

Ik heb een top snijmachine, namelijk een I-RON color 25 dus ik snijd graag zalmcarpaccio.
Op deze manier leg je de zalm in de vriezen en snijd je hem dus superfijn met je snijmachine.
Als je geen snijmachine hebt, dan heb je enkel een goed met nodig en snijd je tartaar van de zalm.
Snijd de granaatappel door twee en peuter de pitjes eruit en strooi deze op de zalm. Snipper de rode ui en verdeel deze ook over de zalm. Bevochtig het gerecht met citroensap en kruid af met peper en zout. Rasp de groene appel en verdeel deze ook nog over de zalm en het voorgerechtje is al klaar!

Superfijn , makkelijk en lekker.
En in een mooi bordje ziet alles er beter uit natuurlijk ;)

Smakelijk!

Reacties

Populaire posts