Gezonde sapjes op mijn verjaardag!

Liefste lezertjes,
Vandaag is mijn verjaardag! En met elke verjaardag reageer ik nog steeds als een kindje van 5 dat taart, slingers en een kroon wilt. Moet kunnen, toch? Mijn beste vriendinnetje , Hannelore, heeft me dan ook weer verrast met 100 kadootjes :) Allemaal even fantastisch maar eentje sprong ertussen uit.
Jullie zullen direct wel zien de welke, want ik ga er gewoon een lekker sapje uit drinken.

Heel simpel 2 appeltjes, een handje vol aardbeien en wat munt door de sapcentrifuge draaien en we hebben een superlekker en gezond sapje. Wel tegen niemand zeggen dat ik er op mijn verjaardag stiekem wat gin of cava bij doe. Het is maar 1 keer je 24ste verjaardag natuurlijk.

HAPPY BIRTHDAY TO MYSELF


This juice we call the '' Mermaid Mocktail '' . So me :)


Reacties

Populaire posts