La fille qui cuisine birthday party.

Gisteren heb ik mijn verjaardagsfeest gevierd. Wat blijkt, ik heb een te klein appartement en te veel vrienden :) . Maar die vrienden zal ik niet veranderen. La fille qui cuisine gerechtjes waren er in overvloed want ik heb 4 uur aan een stuk gekookt om iedereen te voorzien van genoeg lekkere en gezonde hapjes. Alle hapjes zul je deze  week zeker nog zien verschijnen maar ik maak jullie graag nieuwsgierig!

Now let's talk about presents. Ik heb zoveeeeeeel mooie kadootjes gekregen. Een Marrokaanse theeset, een jasje van de ontwerpster Dana Ivanova , de allermooiste handtas van Michael Kors, plantjes en nog veel meer. Maar eentje was een echt La fille qui cuisine kadootje... En die kreeg ik natuurlijk van Hannelore.

Toen ik dit kadootje kreeg was ik helemaal ontroerd. Een houten plank met mijn logo op. Superblij ben ik ermee!

Op het einde van zo'n feestje is er natuurlijk ook altijd de taart. Bakken is niet zo mijn sterkste kant maar de kookgenen zitten in de familie en mijn schoonzus heeft wel wat ervaring met de mooiste taarten te bakken...
Zij bakte een taart met mijn lievelingsprinses.

Het was dus een fantastische verjaardag. De uitkomst van dit alles... Ik heb fantastische familie en vrienden! Bedankt om mijn verjaardag onvergetelijk te maken.

Reacties

Populaire posts