Gezond ontbijt, toast met avocado en zalm.

Let's start the day early and healthy. Als ik vroeg opsta mijn ontbijtje met mijn koffie of groene thee heb gehad dan ben ik helemaal klaar om er in te vliegen. In het weekend heb ik een dag dat ik deze routine heb en daarna stevig ga fitnessen en op zondag slaap ik meestal uit en ontbijt lekker uitgebreid met verse sapjes. Vandaag ga ik sporten dus heb ik veel energie en gezonde vetten nodig om te verbranden. Jullie weten dat ik ook van gezonde sapjes maak, deze drink ik ook vaak om energie te krijgen. We maken dus een gezond ontbijt , toast met avocado en zalm.

Wat hebben we nodig? ( 1pers. ) 5minuten bereidingstijd.
50 gr gerookte zalm
1 advocado
2 bruine boterehammen
handvol rucola
sesamzaadjes
sesamolie

Toast de boterhammetjes. Leg de zalm erop. Snijd de avocado in kleine stukjes en leg deze ook op de toast. Werk af met rucola , sesamolie en sesamzaadjes.

Op dezelfde tijd hebben we dat boke met choco gesmeerd en deze gezonde toast is echt wel veel lekkerder!!

Dit kan ook als lunch dienen.
Smakelijk! x

Reacties

Populaire posts