10 x Sapje en smoothie !

Jullie weten dat ik al veel smoothies en sapjes geblogt heb. Ik ben er ook helemaal gek van want het is zo gezond en makkelijk. Ik vergelijk het vaak met medicijnen. Elke stukje fruit , groente ,zaad , noot.. heeft zijn nut in het leven. Wij kunnen natuurlijk alleen maar profiteren van die voordelen en daarom ga ik jullie vandaag enkele smoothies en sapjes voorschotelen die ons het leven makkelijker maken. Zo hoef je dus niet altijd pillen te nemen om kwaaltjes tegen te gaan, sommige smoothies en sapjes doen ook goed hun werk.

Dus vandaag geef ik jullie de 10 ultieme smoothies en sapjes die jullie op weg helpen naar een gezond leven zonder kwaaltjes!

 De darmreiniger 


Je darmen schoon houden helpt bij de vertering en helpt ook tegen een opgeblazen gevoel. Een detoxsapje kan helpen bij het afvallen en propere darmpjes zijn gewoon voor alles goed!

1 appel
5 stengels selder
1 halve komkommer
1 kwart limoen

Alles in de centrifuge. En drinken maar :)

De bronzer


Iedereen wilt een mooi tintje in de zomer. En als je het niet uit een busje wilt halen zal je in de zon moeten gaan liggen. Om het bruiningsproces te versnellen kan je carotenen opnemen. Deze zitten namelijk in wortels en tomaten.4 wortels
2 appelsienen

Wortels in de centrifuge en de appelsienen persen we.

 De vitamine C boost Vitamine C is heel belangrijk voor je huid. Je krijgt er een stralende huid van en je houdt ook snotneusjes en hoestbuitjes tegen. Vitamine C vinden we veel terug in citrusvruchten

1 pompelmoes
2 appelsienen
2 citroenen

Allemaal persen.

 Energieboost


Energie krijgen we van een gezond lichaam , genoeg slaap en genoeg vitamine.
Een smoothie met dus veel groente en fruit met hoge waarde aan vitamine is een absolute must!

2 handen vol spinazie
2 appels
1 cm gember
1 limoen

Centrifugeer de appels en doe dit in de blender met de limoen zonder schil, gember en spinazie.

Besjessmoothie

Bessen en vooral donkere bessen zijn heel goed voor je auto immuumsysteem. En dat is belangrijk als je niet ziek wilt worden. Rode bessen en aardbeien zijn dan weer een bron van anti oxidanten.

100 gr aardbeien
100 gr blauwe bessen
100 gr frambozen
2 appels

Centrifugeer de appels. Doe dit in de blender met het rood fruit en bessen.

 De vetverbrander

Pompelmoezen en ananas zijn echte vetverbranders. IDEAAL! Als je dit combineert met groente en fruit die je darmen schoon houden en niet teveel suiker bevatten dan ben je goed bezig.

Halve ananas
3 stengels selder
halve komkommer
1 stukje gember

Alles in de centrifuge.

Fatburner


Omdat we niet genoeg vet kunnen verbranden geef ik er nog eentje mee. Heel simpel.
PUUR pompelmoessap. Lekker!

No cancer for me

Niemand wilt kanker. En dit is toch een ziekte die in iedereen zijn leven wel een grote rol heeft aangenomen. Dus laten we preventief bezig zijn met kanker. In blauwe druiven zit een grote hoeveelheid resveratrol en dit heeft een kankerbestrijdend effect.

100 gr rode druiven
100 gr rood fruit
1 appelsien

Alles in de blender.

 Ontbijt in een glas


Niemand heeft tijd 's ochtends om uren ontbijt te maken. Ontbijt on the go is dus extra simpel. En als je lekker gezond wilt doen en toch wilt volzitten tot lunch dan stel ik deze lekkere smoothie voor.

2 bananen
100 gr yoghurt
50 gr blauwe bessen
50 gr frambozen
 handvol cruesli/muesli

Doe het fruit met de yoghurt in de blender. Doe er de muesli bovenop en gaan! Superlekker.

 Lekker genieten


Onstressen en genieten. De beste remedie tegen alles! Gember is een wondermiddel tegen hoofdpijn en maagpijn. Dus al je even een break wilt en volledig wilt ontstressen is gember een topper. Banaan helpt tegen zenuwen.

Een stuk gember
1 Mango
1 banaan

Mango schillen en pit eruit. Alles in de blender en genieten maar.
Reacties

Populaire posts