Pasta carbonara op mijn manier.

Wie heeft er nog van die avonden dat je geen tijd hebt om te koken of geen zin? Ja ik ook soms hoor. Maar wat moet een foodblogster doen met avonden als deze ? Ik ga graag uit eten maar dit past ook niet altijd in het budget. Wel ik zal dan maar eerlijk zijn en de trukkendoos open trekken. Ik kook wel eens superlekkere gerechtjes op 5-10 minuutjes tijd met een beetje vals spelen. Dus we gaan een pasta carbonara op mijn snelle manier maken , en we maken hem nog eens lekkerder dan ooit.

Wat hebben we nodig? (2pers.) 5-10 min bereidingstijd
1 pakje (250gr) gevulde pasta met Italiaanse ham, kan je krijgen bij Delhaize, Lidl en Albert Heijn
4 plakjes ontbijtspek of 1 pakje spekblokjes
2 eieren
50 gr parmezaanse kaas
5 kleine trostomaatjes
zout
peper
nootmuskaat
verse peterselie
olijfolie

Kook de pasta 4 minuten. Snijd de plakjes spek in fijne stukjes en bak deze, voeg de tomaatjes toe die je doormidden hebt gesneden en voeg de gekookte pasta ook toe. Neem de eierdooiers en kluts deze onder elkaar met de geraspte parmezaan. Doe dit in de pan , meng alles snel onder elkaar en serveer. Laat de eieren dus niet bakken. Kruid alles af met peper en zout en doe er nog wat peterselie en parmezaanse kaas over en het geheel is klaar.

Simpel en superlekker. Ideaal voor een avondje alleen voor de televisie.
Smakelijk X

Reacties

Populaire posts