TunaToast, toast met verse tonijnsalade.

Ik ontbijt graag, lunch graag, brunch graag, aperitief graag, dineer graag... Kortom ik eet graag een hele dag door. Maar lunchen heeft altijd iets speciaal. Vroeger was je lunchpakketje standaard boterhammekes en misschien een stukje fruit. En nu ik eindelijk kan eten wat ik maar wil, maak ik daar graag gebruik van. Soepjes, slaatjes,quiche, pasta... Zalig om elke dag zoveel variatie te hebben. Iets dat ik supermakkelijk vind om te maken en ook heel gezond is en goed is voor je gaat fitnessen is een toast tonijn! Voor de echte die hards kan het ook zonder toast hoor, geen koolhydraten enzovoort, I get it. Enkel staat het niet in mijn dieetschema :)

Wat hebben we nodig? (2pers. ) 10min. Bereidingstijd

1 blikje tonijn in eigen nat
2 eieren
1 zoete ui
handje vol kappertjes
4 eetlepels lightmayonaise ( je kan ook yoghurt gebruiken als je echt fit wilt doen)
4 sneden brood ( kies maar wit of bruin)
peper

Kook de eieren 10minuten, en pel ze erna. Snijd de ui heel fijn. Doe de tonijn , gepelde eieren, ui, kappertjes en mayonaise in een kom en haal alles door elkaar.
Werk dit af met peper.

Toast de boterhammekes, smeer de tonijnsla erop en klaar!
Nu ga je toch geen tonijnsla meer voorgemaakt kopen?!

Smakelijk!

Reacties

Populaire posts