Cote a l'os met gevulde patatjes en groentjes uit de oven.

Jullie weten dat ik graag gezond en licht eet en ook vaak verkondig waarom je dat moet doen. Maar believe me, als je morgen die pizza, hamburger of frietjes gewoon wilt eten, doe dat dan ook. Hoe lekker gezond ook kan zijn, af en toe is iets ongezond kan echt geen kwaad. Dus ik ga zondigen met een stuk vlees om u tegen te zeggen. Cote a l'os... Mmmmm. Varken is vlees dat ik zo vaak mogelijk vermijdt en dus vandaag toch nog eens ga maken. We maken er lekkere aardappeltjes en groentjes uit de oven bij.

Wat hebben we nodig? (2pers) 40min bereidingstijd

2 cote a l'os 400 gr ongeveer
400 gr krielaardappelen
1 paprika
1 tomaat
1 teentje look
1 rode ui
een handvol pijnboompitten
3 lepels olie
4 lepels maredsous met pepet
verse peterselie
verse basilicum
boter
peper
zout

Snijd de paprika , tomaat , look en ui. Doe deze in een ovenschaal met olie , peterselie en pijnboompitten. Zet dit 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Kook de aardappelen 20 minuten en begin het vlees te bakken in boter. De mijne was al gemarineerd door de slager dus ik hoefde hem niet meer te kruiden. Draai deze om de 2 minuten en bak tot het vlees wit ziet.
Snijd de aardappelen open en doe de kaas ertussen. Werk ze af met peterselie, basilicum en peper en zout.






En zondigen maar!

Zo lekker en die patatjes kan je bij alles eten.

Smakelijk!

Reacties

Populaire posts