Les Cocottes.

Mijn excuses voor de weinige blogs maar er geniet er eentje van de vakantie. Ik ben nog maar net terug van Parijs. En alhoewel dit een echte mode hoofdstad is, heb ik toch ook genoten van het lekkere eten. In buitenland zoek ik meestal geen restaurants op en probeer ik gewoon wat er op mijn weg ligt. Maar omdat ik in Parijs al een paar keer tegenslag heb gehad met restaurantjes en er nogal veel toeristische eethuisjes zijn, dacht ik toch maar eens even op te zoeken wat er goed is. Zo kwam ik terecht bij Les Cocottes. Les cocottes is een van de 6 restaurants van Christian Constant, een bekende sterrenchef. Het restaurant ligt helemaal in mijn kraam want alles wordt geserveerd in Staub potten. Het is dus een Franse sfeer met moderne twist. Love it!

Een echte inspiratie dus.
Als voorgerecht was er tonijn met tomatengelei en auberginekaviaar.

Als hoofdgerecht had ik een heerlijk stukje entrecote met aardappelen die ook in de oven waren klaargemaakt met look en verse kruiden.

Jonathan ( the boyfriend ) had een kabeljauw met venkel en olijven.
Zeker een inspiratie om eens klaar te maken!
Ik ga beginnen met auberginekaviaar te maken deze week.

Voor al degene die naar Parijs gaan is dit restaurant dus een echte aanrader!
De wijn was ook heel lekker en daarna nog romantisch door de straten van Parijs strompelen geeft toch een extra touch aan deze ervaring.

Bon appetit. X
Reacties

Populaire posts