Frisse tonijn met radijsjes

Warm weer, ik vind het zalig. Maar wat eet je zoal? Ik heb al superveel salades en koude pasta's gegeten en het is tijd voor iets anders. Dus we gaan een beetje culinair doen. Een variatie op tonijncarpaccio. Het ziet er op de foto misschien wat moeilijk uit maar dat is het zeker niet.

Ik gebruik wel een snijmachine om mijn tonijn en radijsjes superfijn te snijden. Maar met een goed mes kan het ook. Ik wou gewoon graag mijn snijmachine , I-RON Color 25, nog even in de kijker zetten.

Wat hebben we nodig? (2pers.) 15minuten bereidingstijd

250 gr verse rauwe tonijn
5 radijzen
handje vol waterkers
verse salie
verse spinazie
verse munt
olijfolie
witte wijn azijn
beetje wasabi
citroensap
peper
zout

Snijd je tonijn en radijzen fijn met de snijmachine of met een goed mes. Marineer de radijzen met twee lepels witte wijn azijn en een beetje zout.
Doe de spinazie met de munt , een heel klein beetje olijfolie , peper en zout in de blender en mix deze helemaal glad.

Dresseer de bordjes. Leg de tonijn , radijsjes en waterkers mooi op de bordjes. Doe met een kleine lepel de mix van spinazie en munt erbij. Werk af met een beetje wasabi, citroensap, peper , zout en salie.

Makkelijk en zooooo lekker.

Smakelijk x

Reacties

Populaire posts