Hapje van krentenbollen, mozarella en vijgen.

Vijgen vind ik superlekker en in de herfst/winter is dit een leuk product om te verwerken in receptjes. Vandaag maken we dus een lekker hapje dat ideaal is om voor te schotelen bij een hele menu met typische wintergerechtjes. Dit is niet mijn gezondste receptje, maar we zorgen in de winter voor een extra vetlaagje tegen de kou. Of dit is toch alvast mijn excuus op het moment voor mijn momenten dat ik helemaal even niet aan de lijn denk.. Jullie zullen misschien ook weten dat ik net mijn eitjes heb laten invriezen en de hormonen gieren nog wat door mijn lijf waardoor ik ineens heel graag zoete dingen eet.

Dus een zoet hartig hapje vandaag. Here we go.

Wat hebben we nodig ? ( 4pers.)
4 krentenbollen
1 mozarella ( voor de 100ste keer, goede buffelmozarella )
2 plakjes proscuittoham
4 vijgen
peper


Heel simpel. Snijd de krentenbollen door twee. Doe deze even in de toaster. Doe er plakjes mozarella op, ham en vijgjes die door 4 gesneden zijn en kruid af met peper.
Simpeler kan niet.

Bon Appetit!


Reacties

Populaire posts