Zalmtartaar met granaatappel en zure room.

Hebben jullie ook zo genoten van Kerst? Ik alvast wel. Ik heb lekker gekookt maar vooral genoten met familie en vrienden. Belangrijk is dus dat je makkelijke dingen maakt of op voorhand veel dingen maakt zodat je ontspannen mee aan tafel kan zitten en kan genieten van de sfeer. Bij deze dus een makkelijk en gezond voorgerecht. Deze is echt heel lekker, makkelijk en super voor de lijn.
Maak dit op voorhand en zet het bedekt in de koelkast.

Let's do this!

Wat hebben we nodig? (4pers. ) 15min bereidingstijd
400 gr zalmhaasje ( zo vers mogelijk )
1 potje zure room
1 limoen
1 granaatappel
peper
verse dille


Snijd de zalm heel fijn tot tartaar. Meng dit met het limoensap van de limoen en doe er wat peper bij. Doe dit in de glaasjes, doe er een toefje zure room op. Rasp de schil van de limoen over de glaasjes zalm. Snijd de granaatappel open doe de pitjes eruit. Let goed op voor witte kleding.
Doe de granaatappel bij in de glaasjes met wat takjes dille. Werk af met peper en klaar.

Bon appetit! X

Reacties

Populaire posts