Mijn lievelingssmoothie !

Tegenwoordig kan het 's ochtends voor mij allemaal niet snel genoeg zijn. Terwijl ik men mascara opdoe, geef ik men katjes eten en ben ik mijn haar aan het kammen. Misschien een beetje overdreven , maar wie heeft er nog tijd voor een zelfgemaakt muesli ontbijt met kokosschilfers, zonnebloempitten, verse melk van de koe die in men tuin staat... Je snapt me wel denk ik. Ik heb in het verleden dus al enkele simpele maar wel gezonde ontbijtjes gepost, en een makkelijke oplossing om zo vroeg al je vitamines binnen te krijgen , is een smoothie. En wat als we nog eens een smoothie hebben die we onderweg kunnen opdrinken?

Ik gebruik dus de blender-to-go van 'Breville'. Alle groentjes en fruit gaan in de blender en daarna draai ik de dop op de beker en ben ik er vandoor. Ik stel dus vandaag mijn lievelingssmoothie voor maar je kan er alles in doen wat je maar wilt. Ik neem er ook vaak soep in mee en maak er ook men pesto en hummus mee.

Maar dus de lievelingssmoothie! Hierin zit rode biet en gember. Rode biet is ook echt een superfood en is iets dat je echt veel aan je menu moet toevoegen. Rode biet zit vol magnesium, kalium en foliumzuur. Foliumzuur is iets dat aangeraden wordt voor zwangere vrouwen omdat foliumzuur zorgt voor de aanmaak van gezonde bloedcellen en bepaalde geboorteafwijkingen voorkomt. Fantastisch dus die rode biet. De gember zorgt ervoor dat alle deze vitamine en mineralen eens zo snel worden opgenomen.

Wat hebben we nodig?
1 rode biet
3 gepelde sinaasappels / 40dl sinaasappelsap
1 klein blokje gember

Blenden en klaar.

Bon appetit! X

Reacties

Populaire posts