Vis met mediterraans korstje

Mmmm vis. Vroeger werd vis altijd heel klassiek met een botersausje of in een vispannetje gegeten. Maar tegenwoordig zijn er zoveel receptjes met vis dat het dus heel gezond en toch lekker kan klaargemaakt worden. Ik heb hier dus een ideaal receptje voor de visfanaten die op de lijn letten. Kabeljauw met een zuiders korstje op. Heel smaakvol en ideaal nu de zon begint te schijnen.
Ik heb dit al lekker op het terras kunnen eten in de zon en heb er ook zwaar van genoten.
En het belangrijkste niet vergeten, klaar op 30 minuten. Dan heb je meer tijd om te zonnen en te genieten dan in de keuken te staan.

So let's be selFISH...

Wat hebben we nodig? 2pers. 30min. bereidingstijd
2 kabeljauwhaasjes
handje vol groene olijven
handje vol zongedroogde tomaatjes
1 teentje look
Halve citroen
verse basilicum
1 eetlepel olijfolie
2 eetlepels paneermeel of broodkruim
peper
zout

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Leg de vis in de oven schaal en kruid deze goed met peper en zout. Doe er een beetje olijfolie over.
Snijd de olijven ,look , basilicum en zongedroogde tomaten heel fijn. Meng dit onder elkaar en kruid ook af met peper en zout. Doe dit over de vis. Doe een beetje paneermeel/ broodkruim over het geheel. Snijd de citroen in schijfjes en werk hiermee af. Zet dit 20-30 minuten in de oven en klaar.

Simpeler kan toch niet?!

Bon appetit! X

Reacties

Populaire posts