Bulgur en quinoa met feta en mango

Verse producten, dat is men ding. Maar vaak moet alles ook heel snel gaan, en wat offer je dan op om meer tijd te hebben? Wel, ik heb bij Albert Heijn zakjes bulgur met quinoa gevonden die gewoon al klaar zijn. Je hoeft er enkel eigen groentjes bij te doen en je maaltijd is af. Bij deze toon ik dus een supersimpel gerechtje, klaar op 7 minuutjes en nog steeds vers en gezond. Je kan met dit gerecht zelf heel creatief zijn en gewoon met producten werken die je in huis hebt liggen. Is je inspiratie op? Kan je uiteraard gewoon mijn gerechtje volgen.

Wat hebben we nodig?
1 zakje Albert Heijn quinoa en bulgur
2 lepels hazelnootolie
1 theelepel currypoeder
1 theelepel gemberpoeder
1 theelepel raz-el-hanout
1 pakje feta (150gr)
1 teentje look
halve rode ui
1 mango
1 lente ui
verse kruiden (koriander of basilicum)

Snijd de look en ui fijn en doe deze in een pan met een lepel hazelnootolie. Fruit de look en ui aan en voeg ondertussen de currypoeder,raz-el-hanout en gember toe. Doe de bulgur en quinoa erbij en meng alles goed door elkaar. Doe de rest van de hazelnootolie erbij en laat dit 5 minuutjes op een laag vuur staan en laat het dan afkoelen. Snijd de mango en feta in gelijke blokjes en meng deze met de quinoa en bulgur. Werk af met gesneden lente ui en verse kruiden.

Bon appetit! X

Reacties

Populaire posts