Halloumi met gegrilde perzikjes

Ik heb een hele drukke periode achter de rug. Net verhuisd naar de Kempen en van job gewisseld dus het was de laatste tijd wel wat veel hooi op men vork. Al een geluk heb ik veel steun gehad van familie en vrienden. Mijn vriendje kan super lekker koken en probeert dan ook zo vaak mogelijk lekkere en gezonde recepten te koken voor ons. Vanmiddag had hij een heel lekker receptje gevonden dat ik zeker op de blog wou zetten.  We hebben onze eigen touch eraan gegeven en ik vond het een topper en supermakkelijk.

Wat hebben we nodig? 2pers. (15min. Bereidingstijd )
1 pakje halloumi (kaas)
2 perzikken
1 pakje rucola
1 eetlepel honing
2 eetlepels sesamzaadjes
1 eetlepel olijfolie
Paar takjes verse munt
Peper

Snijd de perzikken in fijne schijfjes, doe deze in een ovenschoten met honing en bak deze voor 10 minuutjes. Snijd de halloumi in plakjes en grill deze in de pan of op een grill.  Was de rucola en doe er een lepel olijfolie en sesamzaadjes over en leg deze op de bordjes. Leg de halloumi en perzikjes erbij. Kruid af met peper en serveer met wat munt.



Bon appetit! X


Reacties

Populaire posts