Wrap met mango en scampi's

Wraps zijn zo makkelijk te maken en zo lekker. Als ik voor mezelf kook of gewoon een supersnel gerechten moet hebben is het vaak een wrapje dat ik maak. Een tijdje geleden heb ik er al met zelfgemaakte falafel op gezet en vandaag wil ik een wrap met mango, guacamole en scampi's maken. Met dit gerechten kan je niet veel fout doen behalve de scampi's te lang bakken, het is belangrijk dat je scampi's goed marineert en maar even bakt. Anders krijg je taaie scampi's en dat is niet zo lekker.

Wat hebben we nodig? 2 pers. (20 min. Bereidingstijd)
350 gr gepelde en ontdarmde scampi's uit de diepvries
4 maiswraps
2 avocado's
1 mango
1 rode ui
1 eetlepel tahine
1 limoen
1 teentje look
1 zoete puntpaprika
3 eetlepels yoghurt
3 eetlepels olijfolie
Chilikruiden
Rucola
Verse koriander

Marineer de scampi's in chilikruiden , 1 eetlepel olijfolie en sap van een halve limoen. Maak ondertussen de guacamole. Mix de avocado's , look , tahine , olijfolie en sap van een halve limoen. Snijd de paprika en rode ui, bak deze even aan en voeg dan de scampi's toe. Bak deze kort aan en verwarm ondertussen de wraps in de oven of een pan. Snijd de mango in blokjes en meng deze met verse koriander. Dresseer de wraps met guacamole, scampi's mango, rucola en een streepje yoghurt.


Reacties

Populaire posts