Bar Tikila

Als je wat ouder wordt ( 25 en ik denk dat ik oud ben :D) dan ga je wat minder uit. Maar een cocktailtje gaan drinken met de vriendinnetjes is altijd een leuk idee. Mijn favoriete cocktailbar is Bar Tikila in het hartje van Antwerpen. De cocktails zijn allemaal op basis van tequila ( al heb ik niet het beste verleden met tequila) de cocktails zijn zalig , het interieur gezellig en er hangt altijd een leuk sfeertje. Voor onze single ladies, de barman ziet er ook wel leuk uit en dat is dan in dit geval toch wel de kers op de cocktail.

Lilly is mijn favoriete zomercocktail op de kaart bij Bar Tikila. Maar voor deze post heb ik speciaal aan de eigenaar , Christof, een receptje gevraagd voor een iets Winterse cocktail.Deze heerlijke Tequila espresso martini moet je er gewoon gaan proeven! Wil je hem zelf toch eens uittesten? Dan maak je hem met deze ingrediƫnten:
1 shot espresso
25 ml tequila
25ml patron xo
10ml koffielikeur
10 ml agavesiroop

Barmanskills bovenhalen en shaken maar.

'S avonds is het er altijd wel een feestje maar in de dag kan je er gezellig gaan zitten en een lekker aperitiefje drinken voor je de stad in duikt op zoek naar een restaurantje.

De ideale spot dus in Antwerpen voor een trendy tequila cocktail en een gezellig avond!


http://www.bar-tikila.be/Reacties

Populaire posts