KOM

Jullie vragen de laatste tijd niet enkel naar mijn receptjes maar ook naar mijn favoriete plekjes. Dus bij deze verklap ik een van men favoriete ontbijt- en lunchbars : KOM.
KOM ligt tussen Brasschaat en Ekeren en ik was direct helemaal weg van de interieurkeuze. De keuken daar is open en in landelijke stijl dus je kan zien dat het er erg netjes is.
Het interieur is gezellig en up-to-date. Een ontbijtje is er erg uitgebreidt en hoewel ik mezelf als de Queen beschouw is mijn all-time favorite toch het 'King ontbijt'. Je kan er verse smoothies en sapjes krijgen en ook heerlijke verse theetjes, want het hoeft niet steeds koffie te zijn.

Bij KOM is een overdekt terras dus je kan in de lente al gezellig gaan buitenzitten. Op de middag kan je er lekker lunchen en een vers sapje ( of een wijntje) kan er dan ook wel bij.
Ik koos om een post over KOM te doen omdat ik het totaalconcept top vindt en dit een voorbeeld vindt voor veel andere zaken, een concept staat of valt meestal en hier werkt het enorm goed.

Omdat ik er vaak zo ontspannen bij zit en totaal niet aan men blog denk op die momenten heb ik geen topfoto's genomen van de verschillende gerechtjes en lekkere drankjes. Maar ga gewoon zelf een keertje kijken wat er allemaal op het menu staat. Probeer zeker een vers sapje uit want deze vind ik daar heerlijk!

 http://kom-af.com/
Bon appetit! X

Reacties

Populaire posts