Tonijnsalade en gegrilde aubergine

Boterhammekes elke dag mee naar het werk is toch ook maar heel saai. Dus ik probeer wat variatie in de lunch te brengen. Tonijnsalade kan je makkelijk zelf maken, het is veel lekkerder en ook goedkoper. Je kan varieren in smaken en je kan het ook tussen iets anders dan een sneetje brood doen. Vandaag doe ik de tonijnsalade tussen een wrap met gegrilde aubergine.

Wat hebben we nodig? 1 pers. (15min. Bereidingstijd)

Halve aubergine
1 blik tonijn
1 rode ui
5 eetlepels Griekse yoghurt
4 eetlepels olijfolie
Peper
Zout
2 wraps

Snijd de rode ui fijn en meng deze met het uitgelekte blik tonijn, de yoghurt, een beetje olijfolie en peper en zout.
Snijd dan de aubergine in plakjes, kruid deze goed met peper en zout, doe er een beetje olijfolie over en grill deze tot ze gaar zijn.
Verhit de wraps een minuut in de pan en garneer ze met de tonijnsalade en de aubergine.

Supersimpel maar wel heel lekker.


Bon appetit! 

Reacties

Populaire posts